Vacature: Maintenance Engineer Wtb

  • Salaris Tussen € 3500,- en € 4500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Jouw talent in het coördineren en stroomlijnen van technische vraagstukken inzetten bij een moderne werkgever die wereldwijd opereert? Dat kan als maintenance engineer wtb vanuit Hoogezand. Door de aanhoudende groei van onze opdrachtgever zijn wij expliciet gevraagd de werving & selectie uit te voeren voor deze prachtige functie.

In deze afwisselende baan ben jij enerzijds wervkoorbereider wtb waarbij je een team van 4 werktuigbouwkundige monteurs aanstuurt. Deze monteurs werken in de dagdienst en zijn professionals op het gebied van storing en onderhoud aan 4 verschillende lijnen. Dit betreft moderne lijnen in een specialistisch productieproces, waarbij processen ver zijn geautomatiseerd.

Naast deze werkzaamheden ben je daarnaast verantwoordelijk voor het verbeteren en uitbouwen van het bestaande beheer- en onderhoudssysteem, Ultimo. Dit systeem staat al, maar dient verder geprofessionaliseerd te worden om zo gericht inzicht te verkrijgen in alle voorkomende storings- en onderhoudswerkzaamheden. De bedoeling is dat jij op basis van deze informatie onderhoudsplannen verder uit gaat werken.

Dit doe je samen met een team van 8 monteurs, 2 werkvoorbereiders, 2 software engineers en een installatie verantwoordelijke. Je krijgt begeleiding van een ervaren maintenance manager die een stevige sparringpartner is op het gebied van onderhoudssystematiek.

Functie-eisen

De perfecte kandidaat beschikt over het volgende:

  • Een afgeronde Hbo opleiding Wtb/Technische bedrijfskunde;
  • Ervaring in een rol als werkvoorbereider, onderhoudsplanner of vergelijkbaar;
  • Analytisch, je schept orde in chaos;
  • Je hebt kennis van onderhoudsplanning of hebt hierin intrinsieke interesse;
  • Je bent minimaal 32 uren per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd actief is in de productie van een specialistisch product dat in talloze technische situaties wordt ingezet. Dit betreft is gevestigd in Hoogezand en kent een nuchtere en open bedrijfscultuur. Door de internationale aard van de organisaties zijn zaken goed geregeld en vormgegeven, tegelijkertijd is er veel ruimte voor eigen initiatief eigen inbreng omdat deze vestiging binnen de organisatie zelfstandig opereert. Op deze locatie werken een paar honderd mensen in zowel de productie, de technische dienst, de logistiek alsook op kantoor. Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, middels cursussen en trainingen en de beloning is zowel primair alsook secundair uitstekend geregeld.

Wat wij bieden

Een prachtige uitdagende functie waarbij je veel ruimte hebt voor eigen inbreng en het bedenken van procesoptimalisaties. Een salaris tussen de € 3500 - € 4500 bruto per maand en een detacheringscontract met overname door onze opdrachtgever na 1 jaar. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 15 December. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Neem dan eenvoudig persoonlijk contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager bij Abiant Techniek. Je kunt ons telefonisch bereiken op 050 206 0200 of via 06 – 1176 1036. 

Deel deze vacature via