Vacature: Technisch Medewerker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In de omgeving Emmen zijn we opzoek naar technische medewerkers. Heb jij ervaring met het lezen van technische tekeningen en wil jij werken aan elke keer weer nieuwe unieke kunststof installatiebouw projecten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als technisch medewerker werk je met meerdere collega's aan projecten door heel het land. Je werkt zowel in de werkplaats als op locatie en elk project is uniek. Wat de afdeling sales verkoopt en de engineers ontwerpen, bouw jij samen met je collega's tot één geheel in de werkplaats om het vervolgens bij de opdrachtgever te installeren. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bouwen van producten uit verschillende kunststoffen. Je maakt de kunststoffen op maat en deze bevestig je door te lassen of te lijmen. 

Heb je geen ervaring met kunststof installatiebouw? Geen probleem, dan leren we je natuurlijk alle fijne kneepjes van het vak in de praktijk.

Functie-eisen

  •  LBO/MBO technische vooropleiding (installatietechniek of werktuigbouwkunde)
  • Affiniteit met techniek
  • Ervaring met het lezen van technische tekeningen
  • In het bezit bij een rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van complete kunststof installaties, natte oppervlaktebehandelingsinstallaties en onderdelen voor deze installaties. Het bieden van oplossingen aan productieprocessen en het leveren van hoogwaardige service en kwaliteit staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het hele proces van ontwerpen tot bouwen en van installeren naar het in bedrijf stellen van de gehele installaties.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere termijn, waarbij er op basis van jouw werkervaring, opleiding en functioneren diverse mogelijkheden zijn om door te groeien bij deze opdrachtgever. De opdrachtgever kent goede arbeidsvoorwaarden en je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 14,- en € 18,-. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen.

Ben jij de technische medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 14 december! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Technisch medewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen en vraag naar Perry via 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via