Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als logistiek medewerker heb je één van de belangrijkste taken, want mede door jou worden de bestellingen op tijd bezorgd bij de klanten. Jouw werkdag bestaat uit het verzamelen van orders, verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen tot het inventariseren van de magazijnvoorraad. Je weet van aanpakken en hebt affiniteit met de technische handel. 

Heb je ervaring in de logistieke sector dan is dit zeker een pré. Jij zorgt namelijk voor het overzicht in het magazijn en zorgt er voor dat alle materialen op de juiste plek komen te liggen. Alle pakbonnen worden door jou op de juiste manier verwerkt en jouw collega`s staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wil jij graag werken met leuke collega`s bij een technische groothandel? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken
  • Je bent klant- en servicegericht
  • Je bent proactief en leergierig
  • Géén 9 tot 5 mentaliteit

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een technische groothandel met meerdere locaties in het Noorden. Zij voorzien diverse bedrijfstakken van alle denkbare artikelen en diensten op het gebied van gereedschap, veiligheid en overige benodigdheden. Met meer dan 40 jaar ervaring, ruim aanbod aan merken en 50.000 artikelen op voorraad kunnen zij een totaalpakket van producten en diensten aanbieden.  

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke gevarieerde baan met uitzicht op een vast dienstverband. Het bruto uursalaris ligt tussen de € 11,- en € 14,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij onze nieuwe logistieke medewerker? Reageer dan op deze vacature voor 9 december 2022. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840. 

Deel deze vacature via