Vacature: Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij altijd al in de bouw en met je handen willen werken maar heb je geen opleiding gevolgd? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij onze opdrachtgever in Franeker kan jij als leerling voeger terecht. Dit kan met een interne opleiding maar ook met een BBL opleiding ben je van harte welkom. Je zal beginnen als leerling voeger en vanuit daar groei je verder door. Kortom binnen het bedrijf zijn dus ontzettend veel doorgroei mogelijkheden. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde leerling voeger die wij zoeken? Reageer dan snel!

Als leerling voeger leer je gevels te renoveren. Dit doe je door eerst oud voegwerk te verwijderen met behulp van een hak-breekhamer en een slijptol. Wanneer je het hakken goed beheerst, leer je na verloop van tijd ook voegen. Je gaat met een ervaren collega op stap die jou het vak gaat leren. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om door te groeien zodat je op langere termijn de functie zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring is dus niet nodig wanneer je beschikt over een B rijbewijs en een gezonde dosis motivatie ben je van harte welkom bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Je volgt of gaat een BBL opleiding volgen (bij voorkeur)
  • B rijbewijs
  • Vca-certificaat (bereid te halen via Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een eenmanszaak en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Inmiddels werken er ruim 40 mensen en zitten ze in een prachtig pand in Franeker. Ze werken in verschillende segmenten in de markt maar hoofdzakelijk bestaat hun klantenkring uit : bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Er hangt een fijne sfeer iedereen kent elkaar en er heerst een ons kent ons sfeertje.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor de periode van je scholing, afhankelijk van waar je de opleiding gaat volgen. Daarnaast bieden wij een salaris conform de schoonmaak cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal eerst tussen de €11,- en €13,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07:00 uur - 16:00 uur. 

Wil jij binnenkort nog starten als leerling voeger? Solliciteer dan voor 18 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via