Vacature: Monteur mobiele werktuigen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij multi-inzetbaar als monteur voor mobiele werktuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie draag jij zorg voor het onderhouden en repareren van mobiele werktuigen. Binnen dit bedrijf zijn er meerdere typen grondverzetmachines, materiaal en installaties in gebruik. Om deze reden is het belangrijk dat je in staat bent zelfstandig preventief onderhoud en reparaties uit te voeren aan verschillende merken en typen werktuigen. Hier vallen namelijk ook de truck en trailers onder!

Verder spoor zelf eventuele storingen op om ze vervolgens te verhelpen. Dit gebeurd op het bedrijf zelf, maar eventueel ook op andere locaties zoals Groningen, Akkrum en de Eemshaven. Als het werk gedaan is volgt de administratie, door de werkorders op de juiste manier af te wikkelen. Ten slotte zal het naast de omschreven werkzaamheden voorkomen dat er incidenteel kleine constructie en/of laswerkzaamheden opgepakt moeten worden, of andere voorkomende werkzaamheden. Hier draai jij je hand niet voor om!

Functie-eisen

  • Relevante werkervaring als monteur
  • In bezit van rijbewijs B
  • Flexibele werkhouding, geen negen tot vijf mentaliteit

Over het bedrijf

De opdrachtgever is leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg- en waterbouw. Zij richten zich op het duurzaam hergebruiken van bouwstoffen door bijvoorbeeld het reinigen van vervuilde grond, het recyclen van bouw- en sloopafval en het produceren van recycling beton.

Wat wij bieden

Een baan met verantwoordelijkheid als monteur mobiele werktuigen. Deze functie is voor langere tijd beschikbaar. Ben je hier volledig op je plek en is de werkgever ook overtuigd? Dan is er perspectief op een vaste aanstelling.

Beloning vindt plaats op basis van de cao GGI (voorheen LEO). Het uurloon ligt tussen de €13,86 en €16,41 inclusief ATV.

Herken je jezelf in deze functie als monteur mobiele werktuigen? Wij kijken uit naar jouw cv en motivatie! Reageren kan tot en met 19 december. Nog vragen? Bellen kan altijd (0596-592222).

Deel deze vacature via