Vacature: Financieel/administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring in administratieve werkzaamheden en blink je daarbij uit in accuratesse? En voel jij je thuis in een dynamische, internationale werkomgeving? Wij zoeken per direct een daadkrachtige financieel/administratief medewerker op de afdeling finance die momenteel bestaat uit 4 personen. 

In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor een correcte en adequate afhandeling bij alle voorkomende administratieve/financiële zaken en rapporteer je rechtstreeks aan de financieel directeur. Deadlines zijn erg belangrijk, afspraak = afspraak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stipte aanlevering van correcte rapportages.

Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en controle van het grootboek en crediteuren- en debiteuren beheer en je gaat de afdeling ondersteunen door jouw efficiënte en effectieve manier van werken. Je kan goed  in een team werken en daarbij verwerken jullie samen de facturen en dagafschriften in de boekhouding. Je assisteert bij de maand- en jaarrapportage en tevens controleer je de e-mailbox en beantwoord je de e-mailberichten.

Sta jij sterk in je schoenen? Ben je doortastend en assertief? Dan zijn wij op zoek naar jou ter aanvulling van ons finance team. Kom en solliciteer nu direct. 

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO+ opleiding (administratief/financieel); 
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring; 
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift; de Duitse taal is een pré;
  • Je werkt accuraat en bent in staat om zelfstandig te werken; 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een internationale, coöperatieve onderneming in de maritieme sector en je stapt binnen in een gedreven en behulpzaam team van vakspecialisten. Het bedrijf is gevestigd nabij het centrum van de stad Groningen en is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wat wij bieden

Het salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring en is ingeschaald van € 14,- tot € 18,- bruto per uur. Ben jij onze nieuwe financieel/administratief medewerker? Reageer dan op deze vacature voor 16 december 2022. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.  

Deel deze vacature via