Vacature: Gevelspecialist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag een baan waarbij je meteen écht resultaat hebt van je inspanningen? Ga dan aan de slag als gevelspecialist, waarbij jij op allerlei verschillende locaties in Noord-Nederland komt!

Samen met je collega's zorg jij ervoor dat verschillende oppervlaktes er weer keurig bij liggen. Je voert dagelijks diverse werkzaamheden uit zoals voeg- en metselwerk, scheurherstel en zo nu en dan betonreparaties. Kortom, geen dag en klus is het zelfde bij dit bedrijf! 

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • je hebt een VCA certificaat op bereid om deze te behalen. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. De opdrachtgevers van dit bedrijf bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.  

Wat wij bieden

Wij bieden je aan fulltime baan aan voor langere periode en bij goed functioneren behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,50 en € 15,50 en wordt bepaalt op basis van jou kennis en ervaring. Je gaat werken bij een bedrijf die jou de kans geeft om door te groeien en ruimte en aandacht heeft voor persoonlijk ontwikkeling. 

Ben jij de gevelspecialist die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 16 december. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via