Vacature: Onderhoudsmonteur E&I

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een onderhoudsmonteur met gouden handjes èn in staat om verantwoordelijkheid te dragen? Lees dan gauw verder.

Als onderhoudsmonteur E&I sta je in voor het realiseren van onderhoudstaken. Hierdoor bewaak je de uitvoering van het werk op het gebied van techniek en veiligheid. De werktuigen die ingezet worden voorzie jij van het juiste preventief onderhoud, zodat de lijn op de correcte manier in werking blijft. Mochten zich storingen voordoen, dan spoor je deze op en verhelpt het probleem. In sommige gevallen vereist de oplossing of reparatie hulp van collega’s. Er wordt daarom verwacht dat je zelf in staat bent dit te beoordelen en pro-actief op te handelen.

Verder is het van belang dat je alle basistechnieken beheerst om rotating equipment te repareren, zoals enkeltraps centrifugaalpompen, meertraps centrifugaal-pompen, vacuümpompen, blowers, kleine stoomturbines, verdringerpompen en bijvoorbeeld tandwielkasten.

Bovendien kun je bij meet en regelapparatuur zelfstandig storingen opzoeken en vervolgens repareren. Denk hierbij aan P en dP transmitters, inline flowmeters, niveaumeters, temperatuurmetingen en bijvoorbeeld regel- en vlinderkleppen.

Ook zal je controleren of benodigdheden als gereedschap en machines aanwezig en beschikbaar zijn. Indien nodig zal je vergunningen aanvragen en voer je een stukje administratie uit door het invullen van (werk)bonnen.

Ondertussen houd je contact met de klant wat betreft de voortgang, ingeval dat er niet tijdig geleverd kan worden of er wijzigingen voordoen in de planning.

Ten slotte monitor je door controle- en kwaliteitsrondes te lopen en biedt je ondersteuning aan het onderhoudsteam. Door jouw oplettendheid draag je waar nodig verbetervoorstellen aan. Te allen tijde leef je de veiligheidsvoorschriften en protocollen na.

Functie-eisen

  • Minimal MBO-3 opleiding E&I
  • Bij voorkeur ervaring in een onderhoudsomgeving
  • VCA-VOL certificaat (kan nog behaald worden)

Over het bedrijf

DOW combineert chemie, biologie en fysica om de innovatieve producten in verschillende belangrijke markten te creëren. Zij bieden vooruitstrevend denken en innovatie aan markten over de hele wereld met oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang. Bij DOW wordt kunststof geproduceerd dat onder andere gebruikt wordt in matrassen, meubelen, koelkasten, dashboards en mobiele telefoons. Dow is sinds 1955 actief in de Benelux. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 4.000 medewerkers in dienst op acht grote locaties in Nederland (Terneuzen, Delfzijl en Dordrecht) en België (Antwerpen, Brussel, Tertre, Zwijndrecht en sinds 2016 Seneffe), waaronder zes productielocaties die producten leveren aan klanten in consumer care, infrastructuur en de verpakkingsindustrie.

Wat wij bieden

Een fulltime functie voor langere tijd! Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2500,- en €3800,- per maand. Dit salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en). En uiteraard ontvang je een reiskostenvergoeding á 0,19 cent per kilometer. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Zie jij jezelf dit team al versterken in de rol van onderhoudsmonteur E&I? Reageer dan door te solliciteren, dit kan tot en met 24 december. We zien graag je cv tegemoet!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust (0596-592222).

Deel deze vacature via