Vacature: Montagemedewerker kozijnen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

In jouw nieuwe functie als montagemedewerker kozijnen ga jij samen met collega's kozijnen produceren voor klanten door heel Nederland. Het bedrijf zoekt een collega ter versterking van het team. Interesse? Lees dan snel verder!

Als montagemedewerker kozijnen ben jij dagelijks bezig met het produceren van houten kozijnen. De kozijnen worden geproduceerd aan de hand van computergestuurde machines. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat deuren en kozijnen netjes afgewerkt worden. Wanneer de kozijnen en deuren klaar zijn, kunnen deze naar de bouwplaats waar ze geplaatst worden.

Functie-eisen

  • Jij beschikt over twee rechterhanden en bent leergierig
  • Je bent handig met gereedschap

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is het bedrijf flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking voor binnen het team.

Het bedrijf kent een informele werksfeer en er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Bij dit bedrijf is er voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie én iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. In deze timmerfabriek werken ongeveer 20 medewerkers, waarvan 15 in de productie. Jij zal met vier collega's in een team komen, allen tekenaars en werkvoorbereiders op kantoor. Jullie staan direct in contact met de fabriek. Jouw directe collega wordt Erwin, jullie zullen veel samen gaan werken en het werk oppakken voor deuren, ramen en kozijnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een bedrijf waar jij veel kan leren als montagemedewerker kozijnen. Jouw salaris is conform cao en komt uit tussen de €11,- en €14,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij graag met jouw twee rechterhanden aan het werk? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 21 december. Voor meer informatie over de vacature 'Montagemedewerker kozijnen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum


Deel deze vacature via