Vacature: Calculator

  • Salaris Tussen € 18,- en € 25,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Als calculator ben jij aanspreekpunt voor de klant en hoofdverantwoordelijk voor de calculaties. Ben jij organisatorisch sterk, ben jij goed met cijfers en beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Jij weet met je gevoel voor cijfers en met jou communicatieve vaardigheden zowel klant als collega aangehaakt te houden. Als calculator ben jij namelijk de aangewezen persoon om bouwtekeningen op de juiste wijze te lezen en aan de hand daarvan van jou bevindingen om te zetten in een juiste calculatie voor het uitbrengen van foutloze offertes. Omdat jij als geen ander weet wat de wensen van de klant zijn ben jij ook het aanspreekpunt voor hen! Vraagstukken op alle vlakken komen in eerste lijn bij jou terecht het is dan ook belangrijk je klantgericht te werk gaat.

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare ervaring in een soort gelijke functie

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een middelgrote timmerfabriek in de omgeving van Winschoten waar ze kozijnen en houtskeletpanelen maken. Het is een net bedrijf en streeft continu naar hoogwaardige kwaliteit waarbij jouw vakmanschap van groot belang is.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke baan aan met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijds goed bevallen. Je uurloon ligt tussen de € 14,- en 18,- bruto per uur conform cao timmerindustrie. 

Ben jij de calculator die wij zoeken? Reageer dan voor 21 december. Vertel ons in jouw motivatie waarom jij de calculator bent die wij zoeken. Voor meer informatie kun je contract opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 5. We kijken uit naar je reactie!

Deel deze vacature via