Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij fulltime beschikbaar, werk jij graag in een productieomgeving en ben jij bereid om processen binnen het bedrijf continue te verbeteren? Lees dan snel verder!

Als productiemedewerker ben jij fysiek sterk in orde en ben je bereid om mee te denken in het proces en deze waar nodig te verbeteren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van onderdelen voor klanten, dit gebeurt in een grote fabriekshal.
Het is belangrijk dat je als productiemedewerker niet gevoelig bent voor stress en kunt presteren onder tijdsdruk en je productiviteit continue waarborgt en hoog houd. Verder verwachten wij van jou dat je jou afspraken netjes na komt en je werkplek ten alle tijden netjes voor elkaar hebt.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur affiniteit met techniek 
  • Fysiek sterk
  • je bent in het bezit van vca

Over het bedrijf

Een hard groeiend familiebedrijf die vol op in beweging is dat is waar jij voor komt te werken. Samen met zo'n 135 collega's werken jullie aan de productie van onderdelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan (38 uur) aan in dagdienst of 2 ploegen. Dit is net waar jou voorkeur naar uit gaat. Je kunt bij wederzijds goed bevallen hier aan de slag voor onbepaalde tijd. Je uurloon wordt conform de cao metaal en techniek uitbetaald en ligt tussen de €12,- en € 13,50 bruto per uur excl. ploegentoeslag.

Ben jij enthousiast geworden over de bovenstaande vacature? Dan komen we graag met jou in gesprek. Solliciteer bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 22 december. Heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met onze vestiging in Scheemda. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via