Vacature: Monteur luchtkanalen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en heb je affiniteit met techniek? Misschien is de functie van monteur luchtkanalen dan wel iets voor jou!

Als monteur luchtkanalen begin je elke ochtend met een kop koffie en werkbespreking op de zaak waarna jij je samen met je collega's bezig gaat houden met het aanleggen van ventilatiekanalen door heel Nederland. Je komt dus op veel mooie projecten en zorgt ervoor dat de klant voorzien wordt van een goede lucht kwaliteit.
Omdat geen project hetzelfde is en geen opdrachtgever gelijk is het belangrijk dat je flexibel, representatief en leergierig bent. Je gaat je met name bezig houden met montage en demontage van deze luchtkanalen en zult per project weer nieuwe dingen tegen komen die vragen om creativiteit en technisch inzicht om een passende oplossing te bedenken.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van je VCA Certificaat of bent bereid om deze op korte termijn te halen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur rijbewijs BE
  • technisch inzicht i.v.m. het lezen van tekeningen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf dat opdrachtgevers voorziet van levering en montage van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Doordat het bedrijf veel kennis in huis heeft door jarenlange ervaring kunnen zij  naast het adviseren van hun klanten over allerlei soorten ventilatie- en luchtbehandelingssystemen ook zorgen voor het inmeten, leveren en de eind montage /installatie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan aan in de techniek waarbij je fulltime aan de slag kunt en na een jaar werkzaam te zijn bij goed bevallen over genomen wordt door het bedrijf. Je salaris wordt conform de cao metaal en techniek uitbetaald en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij toe aan een uitdaging in de techniek en zie jij jouzelf als monteur luchtkanalen aan het werk? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot en met 21 december. Voor meer informatie over de vacature 'monteur luchtkanalen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via