Vacature: Chauffeur bakwagen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij aan de slag als chauffeur C en ben jij het liefst in de nacht onderweg zodat je overdag tijd voor jezelf hebt? Lees dan snel verder!

Als bakwagen chauffeur ben jij in de nacht onderweg om ervoor te zorgen dat pakketten en zendingen tijdig aan komen op hun bestemming. Je gaat een route in Friesland rijden waarbij je zo'n 5 tot 10 adressen per nacht bezoekt.
Omdat het belangrijk is dat je binnen een bepaald tijdsbestek veilig de leveringen moet bezorgen is het belangrijk dat je de nodige ervaring als chauffeur al hebt. We verwachten van jou dat je als chauffeur bakwagen praktijkgericht, veilig en georganiseerd te werk gaat.

Functie-eisen

  • rijbewijs C
  • aantoonbare ervaring
  • in de nachturen fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een duurzame en snel groeiende transporteur in Nederland.  24 uur per dag 7 dagen in de week zijn zij onderweg en verzorgen zij ervoor dat goederen milieubewust getransporteerd worden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband voor de nachturen aan. Een functie als bakwagen chauffeur waarin je 5 tot 10 adressen per nacht in de regio Friesland gaat rijden. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt bestaat er eventueel kans op een vast dienstverband. Als chauffeur bakwagen ontvang je salaris conform de cao beroepsgoederenvervoer tussen de € 11,46 - en € 12,82,- bruto per uur, daarnaast ontvang je nachttoeslag en extra vergoedingen voor weekenden en feestdagen. 

Wil jij binnenkort bij onze opdrachtgever aan de slag als chauffeur bakwagen? Reageer dan op deze vacature, of bel ons op 0597 59 11 15 voor 22 december.

Deel deze vacature via