Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de bouw? Lees dan snel verder!

Voor een groeiend bedrijf welke werkzaam is op verschillende projecten in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie zoeken wij een nieuwe collega timmerman.
Als timmerman ben je veel afwisselend aan het werk, geen project is hetzelfde voor jou. Je brengt een dosis vakmanschap met je mee en het lezen van bouwtekeningen is voor jou appeltje eitje waardoor je zonder enkele moeite de werkzaamheden voorbereid.
Je werkt nauwkering en bent zuinig op het professionele gereedschap wat je mee krijgt om je werkzaamheden zelfstandig en goed te kunnen uitvoeren. 

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als timmerman
  • vca-certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot aannemersbedrijf dat al ruim 40 jaar in het vak zit. Zij streven naar kwaliteit en onderscheiden zichzelf door specialist te zijn in de verbouw, onderhoud en renovatie.
Je komt in een enthousiaste groep terecht met collega's die voelen als familie en gezelligheid en vakmanschap boven aan staan. Met elkaar de schouders eronder.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het bouw cao en ligt hierbij tussen € 15,- en € 18,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 22 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Timmerman'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15. 

Deel deze vacature via