Vacature: Elektromonteur Panelen

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Zuidbroek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek?  Dan is onze vacature elektromonteur panelen zeker iets voor jou!

Dagelijks ga jij je bezig houden met het in elkaar zetten en ontwikkelen van aansturingssystemen met name voor waterpompen. De besturingskasten worden door jou voorzien van het modernste apparatuur waardoor de pompen om afstand bediend kunnen gaan worden via een mobiele app.
Het apparatuur waarmee je gaat werken is nog volledig in ontwikkeling, je eigen inbreng en ideeën worden dan ook zeker gewaardeerd en meegenomen.

Functie-eisen

  • minimaal 1 jaar ervaring als elektromonteur in besturingstechnieken/panelenbouw & kastenbouw
  • een elektrotechnische opleiding niveau 3 of hoger

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in pompen. Of het nu gaat om elektrische waterpompen, dieselpompen of aggregaten, dat maakt niet uit. Het bedrijf verhuurt met name in Nederland en Duitsland. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie die bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd is met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris zal tussen  de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand liggen conform cao open teelten en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag aan de slag als elektromonteur?  Reageer dan voor 22 december.  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via