Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Heiligerlee
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In en verkoop van producten voor bestaande en nieuwe klanten dat is waar jij als commercieel medewerker binnendienst je mee bezig houden, heb je ook nog affiniteit met techniek? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als commercieel medewerker binnendienst komen alle aanvragen van klanten bij jou binnen. Je zorgt ervoor dat je de aanvragen zorgvuldig en volledig behandeld om zo het juiste advies te kunnen geven met betrekking tot de mogelijkheden die de opdrachtgever kan bieden.
Het is erg belangrijk dat je in nauw contact staat met de klant om hun wensen zo volledig mogelijk te kunnen behandelen en het juiste advies kunt uitgeven aan de klant met betrekking tot de mogelijkheden. Wanneer een aanvraag volledig aangevuld is met de juiste berekeningen en documentatie zorg jij ervoor dat deze tot een leesbare offerte wordt verwerkt. Je zorgt ervoor dat de orders foutloos ingevoerd worden zodat je collega's van de productie en logistieke afdeling in een mooie doorlopende lijn hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het is dus erg belangrijk dat je zelfstandig maar ook zeker goed kunt samenwerken daar je met verschillende afdelingen en collega's te maken krijgt binnen het bedrijf. Jij bent de commercieel medewerker die de juiste vertaalslag kan maken tussen de wensen en eisen van de klant en de mogelijkheden die het bedrijf met zijn producten en accessoires kan bieden. Daarnaast houd jij je bezig vanuit jou rol met een gedeelte van de marketingactiviteiten je moet hierbij denken aan de activiteiten op de social media kanalen. Kortom een zeer uitdagende en uitgebreide funnctie met veel verantwoording en mogelijkheden.

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschift De Franse en/of Italiaanse taal is een pré

Over het bedrijf

We bieden je een leuke werkomgeving bij een familiebedrijf met zo'n 30 collega's op verschillende afdelingen. Het team waarin jij komt te werken bestaat op dit moment uit 4 enthousiaste collega's die hun uiteindelijke verantwoording afleggen aan de hoofd verkoop.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan van 38 uur per week waarbij je 4 dagen per week 8 uur werkt en op vrijdag op tijd klaar bent en kunt genieten van je weekend. Daarbij wordt je uitbetaald conform de cao Metaal en Techniek je salarisinschaling zal plaats vinden op basis van je kennis en ervaring.

Interesse in deze veelzijdige functie? Solliciteer dan snel! Solliciteren kan nog tot 22 december. In je sollicitatie zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via