Vacature: Meewerkend voorman technische dienst

  • Salaris Tussen € 2785,- en € 3209,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond, zit leiderschap jou in het bloed en is geen uitdaging jou teveel? Dan is de vacature van meewerkend voorman technische dienst precies wat jij zoekt!

Samen met 5 collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het hele machinepark. Als meewerkend voorman technische dienst neem jij de leiding en informeer je jouw collega's van de technische dienst en collega's op de productievloer voor de juiste bediening van de machines. Daarnaast voer je samen met je collega's van de technische dienst de onderhoudswerkzaamheden uit. Je controleert de machineveiligheid en verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt. Je krijgt als meewerkend voorman technische dienst veel vrijheid en ruimte om proactief mee te denken in de optimalisatie van het machine park. Je signaleert storingen en legt de reparaties en uitgevoerde werkzaamheden vast zodat je een logboek krijgt van het gehele machinepark. De machines die op het bedrijf staan zijn erg divers zo kun je denken aan CNC gestuurde machines tot ouderwetse ambachten en krijg je veel te maken met pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek.

Functie-eisen

  • Een afgeronde mbo/hbo opleiding in een technische richting, zoals bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde/Mechatronica;
  • bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jong dynamisch bedrijf die vol op in ontwikkeling staat. Continue zijn zij bezig met het verbeteren van de processen om te kunnen groeien en een hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren.  Doordat zij veel investeren verandert het machinepark mee en kun je jezelf verder ontwikkelen en je eigen kennis en vaardigheden hiermee uitbreiden. Jouw nieuwe werkgever werkt volgens een dagdienst rooster van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot en met 16.30 uur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan bij een dynamisch en groeiend bedrijf die wegens aanhoudende drukte op zoek is naar nieuwe collega's. Je salaris ligt tussen de € 2.785,- en € 3.209,- conform cao metaal en techniek.
Ben jij wel in voor een uitdagende baan met zicht op een vaste aanstelling? Reageer dan op deze vacature voor 22 december. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'meewerkend voorman technische dienst'? Dan kun je contact opnemen met onze vestiging in Scheemda, te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via