Vacature: Lasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en heb je ervaring als lasser? Dat kom goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren lasser! Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel voor onze vacature voor Lasser.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren lasser. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en/of lassen van constructies. In de voorgaande productieprocessen zijn de onderdelen gemaakt, die jij vervolgens m.b.v. een tekening last tot een compleet product.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding, minimaal mig / mag lassen niveau 2;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je hebt een kwaliteits- en resultaatgerichte instelling;
  • Ruime ervaring met lassen is een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen is een vooruitstrevend bedrijf dat de klant altijd voor op stelt. Ze denken mee met hun klanten en zijn ook zeer betrokken met hun personeel. Er heerst een super fijne sfeer en ze investeren in duurzame relaties met hun personeel. Momenteel zijn ze op zoek naar uitbreiding van het team omdat ze zijn gegroeid. Het mooie van deze opdrachtgever is dat ze alles zelf bewerken je kunt dus ook het eindresultaat bewonderen!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere periode, waarbij er wordt gewerkt in dagdiensten. Je ontvangt een salaris conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon ligt tussen de € 13,- en € 16,- en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij aan de slag als Lasser? Dan komen wij graag met jou in contact en zien we je sollicitatie graag voor 14 december tegemoet! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Techniek in Groningen op het telefoonnummer 050 206 02 00 en vraag naar Fabian.

Deel deze vacature via