Vacature: Schoonmaker tandartspraktijk

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavo

Over de functie

Ben jij opzoek naar een vaste baan in Joure? En wil je daarnaast in een super gezellig team komen te werken? Dan is deze vacature als schoonmaker tandartspraktijk net wat voor jou! Jij bent pas tevreden als je alles weer spik en span achterlaat. Dus ben jij beschikbaar op woensdag en donderdag? En ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Je gaat aan de slag bij een tandartspraktijk in Joure. Er zijn 10 kamers die schoongemaakt moeten worden, verder ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de wachtruimte. Denk hierbij aan afstoffen, stofzuigen, dweilen van de vloer en schoonmaken van de kantine en het sanitair. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever met jou bespreken. De functie staat open voor 3 uren per week, het is belangrijk dat je op de woensdag en de donderdag beschikbaar bent van 17:00-18:30.In overleg is het eventueel mogelijk dat je het werk later op de avond oppakt. De inwerkperiode is echter wel vanaf circa 17:00. Je zult per dag samen werken met 1 collega, samen maken jullie de boel aan kant! Ook in tijden van vakanties en ziekte springen jullie extra bij zodat er elke avond 2 schoonmakers aanwezig zijn, uiteraard in goed overleg met het team!

Functie-eisen

  • Je kunt zelfstandig werken
  • Beschikbaar op woensdag en donderdag
  • Ervaring met schoonmaakwerk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een betrokken werkgever die wil inzetten op een langdurige samenwerking. Je komt te werken in een team van 3 schoonmakers en samen verdelen jullie het werk. Er is recent iemand gestopt en daarom zijn ze op zoek naar een nieuwe topper in hun team!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor onbepaalde tijd. Bij goed bevallen is een contract bij onze opdrachtgever één van de mogelijkheden. Het salaris is conform cao en zal tussen de € 12,- en € 13,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure omdat de reiskosten niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan voor 22 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker tandartspraktijk'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via