Vacature: Industrieel reiniger Fonterra

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag een specialist worden in reinigen? Lees dan snel verder! Je hebt een super diverse baan waarbij geen een dag hetzelfde is. Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn we op zoek naar een industrieel reiniger bij Fonterra. Je komt te werken in een super leuk en enthousiast team. En het leukste van deze functie is dat je meteen op contract komt bij onze opdrachtgever! Dus wil jij graag als industrieel reiniger aan de slag? Solliciteer dan snel!

De werkzaamheden variëren van handmatige reiniging tot aan het reinigen met behulp van hoge druk reinigers, veegmachines en andere apparaten. Je hebt een afwisselende job zo ben het ene moment de vloeren aan het reinigen, of sta je de sluizen te reinigen ook het schoonhouden van het buitenterrein kan tot je taken behoren. Je bent dus allround inzetbaar en zorgt er voor dat alle productieruimtes er weer spik en span uit zien.  Werken in de warmte is voor jou geen probleem, je doet je werk met plezier in ieder klimaat. Je kunt voor langere tijd aan de slag en bij het goed bevallen van beide kanten is een contract bij de opdrachtgever iets wat zeker gaat gebeuren. Ervaring in de industriële reiniging is niet noodzakelijk bij onze opdrachtgever. De wil om te leren is namelijk veel belangrijker. 

Functie-eisen

  • beschikbaar in dagdiensten
  • VCA-certificaat (bereid te halen op kosten van Abiant)
  • woonachtig in een staal van 30 km rondom Heerenveen

Over het bedrijf

Voor Fonterra zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger in Heerenveen. Onze opdrachtgever beschikt over jarenlange kennis en ervaring in de industriële (food) reiniging. Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor de reinigingswerkzaamheden in de (food) industrie. Tijdens en na het productieproces reinig je de werkomgeving en machines zodat de industriële processen (zo optimaal mogelijk) doorgang kunnen vinden. Er zijn al vele collega's op vast contract gekomen bij onze opdrachtgever, mooie omscholingstrajecten en blije medewerkers genoeg! Kortom een super toffe werkgever waar je van op aan kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een tof en enthousiast team. Over het algemeen word je ingezet in dagdiensten van 07:00-16:00. Het start salaris voor een industrieel reiniger is € 12,41 bruto per uur conform cao schoonmaak. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger bij Fonterra in Heerenveen? Reageer dan voor 22 december Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger Fonterra'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via