Vacature: Allround monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachtstercompagnie
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Ben jij iemand met een technische opleiding, heb je technische affiniteit of ben je beide en heb je geen ervaring, maar wel per direct beschikbaar? Dan kom ik graag met jou in contact!

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een monteur die in de omgeving van Drachten assemblagewerkzaamheden kan uitvoeren. Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het monteren / opzetten van veiligheidscamera's. Voor deze functie is het belangrijk dat je weet hoe je met handgereedschap om moet gaan. Er zijn volop kansen binnen deze organisatie te benutten zoals, opleidingen en het doorgroeien naar service monteur.

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig vca-certificaat (of bereid deze te halen)
  • Technische opleiding of technische affiniteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sinds 2015 de specialist op het gebied van tijdelijke, mobiele camerabewaking. Ze bieden vanuit de locatie in de omgeving van Drachten een scala aan video beveiligingssystemen voor elke tijdelijke en permanente situatie in Nederland.

Wat wij bieden

Ben jij de Monteur die 40 uur per week aan de slag wil gaan tegen een marktconform salaris? Reageer dan voor 2 december op deze vacature of neem contact op met Jordi Smit, Account manager Techniek via 06 10 46 39 66, hij is bereikbaar voor vragen en/of meer informatie! Tot snel!

Deel deze vacature via