Vacature: Schoonmaker avonduren

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Zoek jij een parttime baan of een bijbaan in de avonduren? Wil je graag als schoonmaker aan de slag in Emmen? Dan past deze baan precies bij jou!

Je werkzaamheden vinden plaats bij de busstalling van Qbuzz. Hier worden de bussen aan de buitenkant gewassen, van binnen schoongemaakt en getankt. Als schoonmaker bussen zorg jij ervoor dat de bus van de binnenkant wordt schoongemaakt. Dit houdt in dat je het chauffeursgedeelte gaat reinigen, de zitplaatsen en het looppad gaat zuigen en dweilen en de afvalzakjes leegt. Tevens help je mee met het aftanken van de bus. Omdat jij de bus enkele meters naar voren moet verplaatsen, zodat de volgende bus klaargezet kan worden in de wasstraat, beschik jij over een rijbewijs B.

De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag van 17.30 tot 21.30 uur in Emmen. Omdat er meerdere bussen per avond schoongemaakt moeten worden zijn wij op zoek naar een medewerker die van aanpakken weet.

Functie-eisen

  • rijbewijs B is vereist
  • woonachtig in de omgeving van Emmen

Over het bedrijf

De opdrachtgever waarvoor je komt te werken is een schoonmaakbedrijf. Dit bedrijf verzorgt onder andere de schoonmaak van de bussen van QBuzz op verschillende locaties in Noord Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste (bij)baan van 20 uur per week voor een onbepaalde tijd. Je ontvangt een bruto uurloon van € 11,83 conform cao Schoonmaak. Ga jij graag aan de slag als schoonmaker bussen? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en ga direct aan de slag. Heb je nog vragen over de vacature "schoonmaker avonduren" of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via