Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In deze functie zorg jij dat alles op rolletjes verloopt in het logistieke proces. Jij bent de onmisbare schakel in de organisatie van het magazijn omdat jij er voor gaat zorgen dat alles op de juiste plek staat. Je helpt mee met het laden en lossen en je controleert alle goederen zodat deze administratief goed worden verwerkt. In de productie help je (wanneer nodig) jouw collega`s met het inpakken van de goederen of bijvoorbeeld het schoonhouden van de werkplek. Omdat je veel bezig bent met het vervoeren en verplaatsen van de goederen is het handig als je ook in bezit bent van een reach- en/of heftruckcertificaat. Heb je deze niet? Met een 1 dagscursus via Abiant kan je dit certificaat behalen! 

Als medewerker ben jij iemand die zijn verantwoordelijkheid kan nemen. Jij bent flexibel ingesteld zodat je kan inspringen wanneer nodig. Je werkt in een 2 ploegendienst en bent zelfs bereid om in een 3 ploegendienst te werken. Daarnaast ben jij de collega die sociaal is ingesteld en teamwork ook heel belangrijk vindt. Kan jij de focus houden op de diverse taken die uitgevoerd moeten worden? En kan jij goed werken onder tijdsdruk? Reageer dan nu direct.

Functie-eisen

  • MBO - werk en denkniveau
  • Werkervaring als magazijn- en/of productiemedewerker
  • In bezit van heftruckcertificaat en/of reachtruckcertificaat
  • Bereidheid om 3-ploegen te willen werken

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert graag producten waar iedereen beter van wordt. Daarom kiest het bedrijf voor Fair Trade, door in te kopen volgens de handelsvoorwaarden van Fair Trade Max Havelaar. De grondstoffen worden uitsluitend ingekocht bij erkende plantages of organisaties, bestaande uit verschillende kleine boeren met een sociaal beleid. Ze ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten en delen zo terecht mee in ons succes. Traditie en een vooruitstrevende blik gaan bij jouw nieuwe werkgever hand in hand, bovendien mogen zij zich vol trots hofleverancier noemen, wat de kwaliteit van haar producten nog eens onderstreept. 

Wat wij bieden

Wanneer jij de ideale kandidaat bent voor deze functie als logistiek medewerker ontvang je een contract voor bepaalde tijd. Het basis salaris ligt rond de € 12 / € 15 bruto per uur. Waarbij je een ploegentoeslag ontvangt bovenop je salaris. Reageren kan tot 16 december 2022, maar het liefst komen wij zo snel mogelijk met je in contact. 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via