Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 18 uur
  • Standplaats Zeijen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij ervaring met melken en ben je nog op zoek naar een parttime baan? Werk je het liefst tussen de koeien en heb jij een passie voor de agrarische sector? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. In de omgeving van Zeijen zijn wij op zoek naar een melker voor op de woensdag en in het wekend.

Als melker kun je op 3 dagen in de week aan de slag bij een melkveebedrijf in de omgeving van Zeijen. Op de woensdag, zaterdag en zondag zijn we voor de ochtend- en middagmelking op zoek naar een ervaren melker. Een ochtendmelking is van 5.00 tot 8.15 uur en een middagmelking van 15.30 tot 19.00 uur. Je komt te werken in een 16 zij aan zij rapid exit melkstal en je voert de melkbeurten zelfstandig uit. Wel is er altijd iemand aanwezig op de boerderij om de koeien aan te jagen en de kalveren en koeien te voeren. 

Heb je ook ervaring met het werken met een zelfrijdende voermengwagen? Dan kun je op zondagavond ook deze extra werkzaamheden uitvoeren. Feeling met machines is daarbij wel een vereiste. 

Functie-eisen

  • ervaring als melker
  • beschikbaar in weekend

 

Over het bedrijf

 Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Zeijen. Er zijn zo'n 300 melkkoeien die twee keer daags worden gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan op een melkveebedrijf in de omgeving van Zeijen. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao dierhouderij productiegericht. Jouw bruto uurloon ligt, bij 21 jaar of ouder, tussen de € 10,- en € 14,-. De hoogte hiervan is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op onze vacature melker en start op korte termijn als melker. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'melker'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via