Vacature: Productiemedewerker cleanroom en meetkamer

  • Salaris €10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Op zoek naar een baan als productiemedewerker cleanroom en meetkamer? Er is plek voor parttimers en fulltimers!  Het werk is niet moeilijk. Je moet echter wel houden van repeterend werk!

Als productiemedewerker cleanroom en meetkamer sta je achter een schoonmaakmachine en ga je mechanische onderdeeltjes in een schoonmaakmachine plaatsen. Jij plaatst de onderdelen op een dienblad en plaats je vervolgens in de schoonmaakmachine. Nadat ze door de machine zijn schoongemaakt gaan de onderdelen naar een afdeling waar ze worden ingepakt. Het is repeterend werk, absoluut niet moeilijk, maar wel eentonig. Het is belangrijk om te weten dat je de hele dag in een pak moet werken en een haarnetje moet dragen. Het pak lijkt op het pak van een operatieassistent. Kun je niet alle dagen werken, maar wel volledige dagen? Geen probleem! Ook dan is er plek voor je! De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Functie-eisen

  • MBO werk/denkniveau gewenst
  • nauwkeurig
  • flexibel
  • woonachtig in Stadskanaal of direct omgeving 
  • betrouwbaar

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen.

Wat wij bieden

Wij bieden een markconform startsalaris volgens de Cao Klein Metaal van € 10,48.  Er bestaat een mogelijkheid om een interne scholing te volgen. Binnen het bedrijf hangt een gemoedelijke sfeer. Enthousiast geworden ? Reageer dan snel op de vacature 'productiemedewerker cleanroom en meetkamer'. Wanneer je sollicitatiegesprek goed verloopt kun je snel beginnen. We ontvangen je sollicitatie graag voor 23 december. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08 

Deel deze vacature via