Vacature: Parttime medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Westerwijtwerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het boerenleven past jou als geen ander, daarom ben jij op zoek naar werk op een melkveebedrijf waar je vrijheid hebt in je klussen, veel tussen de koeien staat én jouw kennis kunt verbreden. Zijn wij op zoek naar jou?

Samen pakken jullie de dagelijkse werkzaamheden op het melkveebedrijf op, maar jij weet ook als geen ander dat alle dagen verschillend kunnen zijn en ineens anders kunnen lopen. Dat is voor jou geen enkel probleem, dat maakt het werken in de melkveehouderij juist zo leuk. Koeien bekappen, onderhoud plegen aan de gebouwen, kalverhokken schoonmaken, veemanagement en het voeren van de koeien. Zomaar wat werkzaamheden die voorkomen, maar het zijn er natuurlijk nog veel meer. Ook wanneer je deze werkzaamheden nog niet allemaal onder de knie hebt dan komen we graag met je in contact. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf als je ervaring hebt in de melkveehouderij of een afgeronde opleiding hebt richting de melkveehouderij zoals Van Hall, Aeres of Terra. Daarnaast bezit jij een T-rijbewijs en kun je overweg met de trekker, zodat je ook kunt voeren en eventueel landwerk op kunt pakken.

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is modern en is gelegen in Westerwijtwerd. Er worden totaal zo'n 125 melkkoeien gemolken door een vaste groep medewerkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek voor twee dagen in de week op een mooi melkveebedrijf waar je veel verschillende werkzaamheden op kunt pakken. Jij ontvangt loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 16,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op én ontvang je uiteraard reiskostenvergoeding.

Sta jij met passie tussen de koeien? Dan komen we graag in contact met jou. Solliciteer direct hieronder. Nog vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via