Vacature: Dakdekker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte dakhaas die houd van uitdaging en diversiteit? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Een echte dakhaas dat is wat jij bent. Je weet dat elk dak anders is en dat het leggen van dakpannen niet altijd zo makkelijk is dan het er uit ziet.
Je wordt samen met je collega's op verschillende klussen ingezet van nieuwsbouw tot renovatie projecten. Doordat elk project anders is en andere vaardigheden vraagt is het belangrijk dat je al de nodige ervaring hebt.

Functie-eisen

  • ervaring als (assistent) dakdekker
  • vca

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken plaatst nieuwe en renoveert bestaande dakpannen, dakgoten en windveren. Je komt te werken in een team met hardwerkende collega's,  die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan. Als enthousiaste collega met timmer of bouw ervaring pas jij hier perfect tussen!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan met veel afwisseling en uitdaging. Een baan bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd tot onbepaalde tijd is. Je uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,- en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Wil jij binnenkort nog starten als dakdekker? Solliciteer dan voor 22 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via