Vacature: Productieplanner

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij met jouw organiseertalent aan de slag bij een van de mooiste bedrijven in Stadskanaal? Beschik jij over analytisch vermogen en ben jij klantgericht? We zoeken iemand die op een prettige manier de processen bij een high-tech machinepark optimaal weet te laten te verlopen? Ontvangen we jouw sollicitatie?

Als productieplanner kom jij te werken op de productieafdeling van onze klant. Jij bent volledig verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning en het organiseren van de orderflow in de fabriek. Je houdt je voornamelijk bezig met het omzetten van instel-, en cyclustijden naar een werkbare planning voor de productiemedewerkers. Samen met je collega ga je nadenken over de ideale product stroom per machine. Onze ideale kandidaat beschikt over enige kennis als productieplanner. Bij voorkeur in de fijnmechanische techniek. En beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en is prima in staat zelfstandig te werken. 

Functie-eisen

  • MBO of HBO richting de fijnmechanische techniek/technische bedrijfskunde
  • kennis van ERP systemen
  • durf initiatief te nemen
  • serieus en leergierig
  • kunnen starten op korte termijn

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelt, produceert en verkoopt onze klant vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd.  Tevens ondersteunen zij bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Samen met de klant bedenken en realiseren zij graag passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen. In het bedrijf heerst een prettige werksfeer en zijn er genoeg mogelijk je persoonlijk te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Abiant gaat jou voorzien van de nodige PBM's en mocht je scholing nodig hebben? Dan zijn we bereid om samen met de klant hierin te investeren. We hanteren de cao Metaal & Techniek. De hoogte van je loon zullen we bespreken tijdens een persoonlijk gesprek. Heb je interesse in de vacature "productieplanner"? Laat het ons dit spoedig weten! Je kunt tot 31 januari solliciteren op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben? Onze medewerkers van de vestiging Stadskanaal  staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via