Vacature: Bezorger (10-12 uur per week)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij zoeken een medewerker die vroeg in de ochtend direct klaar staat. Jouw voornaamste taak is het bezorgen van het brood voor de bakkerij naar het andere filiaal in de stad Groningen. Zodra de bakker het brood klaar heeft, sta jij direct al klaar om het brood naar de winkel te vervoeren. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het in- en uitladen van de broodkratten in de bus en zodra je in de winkel aan komt help je de winkel het brood verkoopklaar te maken, dit doe je door o.a het brood juist in te delen.

Wij zoeken een medewerker die bij voorkeur al ervaring heeft met brood en banket en/of graag zijn best wil doen om alle producten te leren kennen. Ben jij de aanpakker die de producten met zorg kan vervoeren? Jouw werkweek is van dinsdag tot en met zaterdag. Doordeweeks werk je van 06.30 uur tot 08.30 uur in de ochtend en op zaterdag sta jij om 06.00 uur klaar tot 08.00 uur in de ochtend. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Van dinsdag t/m vrijdag beschikbaar van 06.30 - 08.30
  • Op zaterdag beschikbaar van 06.00 - 08.00

Over het bedrijf

De Warme Bakker is een echt familiebedrijf en staat bekend als een goede brood- en banketbakker met verse producten en een goede service. Met een team van gemotiveerde professionele bakkers en verkopers verkopen zij brood en banket dat iedere dag weer vers en van goede kwaliteit is. Zij hebben het grootste assortiment groot- en kleinbrood van Groningen. "Van heinde en ver komen de klanten voor het eigen gemaakte roggebrood dat gemaakt is met een al jaren oud geheim recept en dat nergens anders zo lekker is."

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste baan en salaris tussen de € 11,16 en € 13,- per uur conform Bakkers Cao. Ben jij de bezorger die wij zoeken? Solliciteer dan direct maar in ieder geval voor 10 februari 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau Abiant Groningen op 050-549 2840. 

Deel deze vacature via