Vacature: Housekeeper

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats MEPPEL
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime baan en vind jij het leuk om zelfstandig te werken? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een housekeeper voor onze opdrachtgever in Meppel. 

Onze opdrachtgever is op zoek naar een housekeeper die een oog voor detail heeft en van hygiëne belangrijk vindt. Jij gaat aan de slag in een fabriek en maakt volgens een vast schema 6 verdiepingen schoon. Jij zorgt ervoor dat de fabrieksruimtes er optimaal uitzien. Onze opdrachtgever kan jouw inzet als housekeeper erg goed gebruiken. De werkzaamheden vinden plaats in een veevoederbedrijf, wat erg stoffig is. Je gaat hier voornamelijk de bureaus, de kamers en het sanitair schoonmaken en bijhouden. Deze ruimtes ga je tevens stofzuigen en dweilen. Kortom, door jou ziet de fabriek er dagelijks op en top uit! Je kan deze werkzaamheden op eigen wijze invullen, dit is omdat je voornamelijk zelfstandig werkt.  

Vanwege het stoppen van de huidige medewerker en het overdragen van de werkzaamheden is de vacature direct beschikbaar. Zie jij het voor je om deze uitdagende klus aan te pakken? 

Functie-eisen

  • in bezit van een VCA certificaat
  • Flexibel
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

De fabriek waar je komt te werken is een veevoederbedrijf met een een fijne werksfeer. Je kan hier jouw functie helemaal eigen maken doordat je zelfstandig gaat werken als housekeeper. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor 15 uur per week verdeeld over de week met vaste werktijden. Je komt te rijden in een auto van de opdrachtgever. Bij deze opdrachtgever heerst een prettige werksfeer en na een korte inwerkperiode heb jij de rol als housekeeper helemaal eigen gemaakt. Je ontvangt een bruto uurloon conform cao Schoonmaak. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 11,83 en € 12,41 bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke vacature? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk en je kunt op korte termijn beginnen! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'housekeeper'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via