Vacature: Grondwerker Groningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een grondwerker die kan zorgen voor een veilig werkterrein en meehelpt met het graven van sleuven voor buizen en kabels. Tijdens het werk ben jij degene die allround inzetbaar is en ben je betrokken bij meerdere werkzaamheden, zoals wegafzettingen plaatsen en verwijderen, graven van sleuven, leggen van buizen/ kabels, kabelafdekkingen, straten en afwerken van bermen.

Lijkt het je heerlijk om buiten te werken, steek je graag je handen uit de mouwen en wil je onderdeel uitmaken van een fantastisch team met veel kennis en kunde? Reageer dan nu direct op deze vacature. Lijkt dit voor jou dé ideale baan maar heb je geen ervaring? Ook dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

  • In bezit van VCA - basis (of bereid deze te halen met een 1 dagscursus via Abiant)
  • Je bent handig, daadkrachtig en resultaatgericht
  • In bezit van een geldig rijbewijs B en vervoer

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken bij overheden, grote aannemers en kabelbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Hierbij kunnen zij de klanten volledig ontzorgen, te beginnen bij het graven, blazen en lassen van glasvezelkabels tot het aanleggen van de netwerken. Ze opereren wereldwijd maar voornamelijk in de Benelux en Duitsland. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime afwisselende baan bij een opdrachtgever die graag met je meedenkt, hier zijn dus volop doorgroeimogelijkheden als jij dat wil! Je ontvangt een salaris tussen € 11,16 en € 14,-  bruto per uur. Zie jij jezelf helemaal in de vacature als Grondwerker  solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 17 februari 2023. 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Bel dan naar ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel!

Deel deze vacature via