Vacature: Steigerbouwer

  • Salaris Tussen € 14,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de stad Groningen zoeken wij een nieuwe collega. Samen met jouw collega`s zorg jij er voor dat de steigers op de op de juiste en veilige manier worden opgebouwd en gedemonteerd. Als steigerbouwer werk je graag in de buitenlucht en heb je soms een prachtig uitzicht over Groningen en omgeving. Je bent dan ook niet bang om op hoogte te werken. Daarnaast ben je fysiek in staat om zware werkzaamheden te verrichten en werk je graag met je handen. Herken jij jezelf hierin, dan ben jij de steigerbouwer die wij zoeken!

Je komt op veel verschillende locaties te werken en samen met je collega's werken jullie op een professionele manier samen. Je hebt geen moeite met het lezen van tekeningen en weet de werkzaamheden op een correcte wijze uit te voeren. Veiligheid staat altijd voorop! Je hebt naast de directe collega`s ook veel contact met opzichters, uitvoerders, schilders en dakmonteurs. Goed in teamverband kunnen werken en communiceren is daarom in jouw functie ook erg belangrijk. 

Ben jij de steigers al aan het opbouwen? Reageer dan nu direct op deze leuke vacature. 

Functie-eisen

  • Je bent niet bang voor hoogtes 
  • Je kan zelfstandig en in teamverband goed werken
  • In bezit van VCA - certificaat of bereid deze te behalen; dat kan met een 1dags cursus via Abiant! 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering. Scholing en opleiding is een continu proces bij jouw nieuwe werkgever en zij streven naar een zo’n hoog mogelijk kwaliteitsniveau. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling. Het salaris is gebaseerd op leeftijd en ervaring en dit zal tussen € 14,- en € 15,- bruto per uur zijn. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Steigerbouwer solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 3 maart 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 2840.

Deel deze vacature via