Vacature: Schapenmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de schapen? Heb je daarnaast ervaring met melken en werk je graag op een boerderij? Dan zijn wij op zoek naar jou. in Borger zijn wij op zoek naar een schapenmelker voor in de ochtenden.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het aandrijven van de schapen, het klaarmaken van de melkinstallatie en het melken van de schapen. Na het melken maak je uiteraard ook de melkstal weer schoon. De schapen worden gemolken in een 20 keer 2 zij aan zij melkstal. Je gaat bij voorkeur 3 ochtenden in de week melken. Een melkbeurt is van 06:00 uur tot ongeveer 09:00 uur. In overleg is het ook mogelijk om een middagmelking te doen. Aangezien de locatie niet bereikbaar is met het openbaar vervoer ben je bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • in het bezit van eigen vervoer
  • aantoonbare werkervaring als melker

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schapenhouderij met maar liefst 800 schapen en 250 kalveren verdeeld over 2 locaties in de directe omgeving van Borger. Je komt te werken in een team met meerdere collega's en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het verzorgen en melken van de schapen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek tussen de schapen in de directe omgeving van Borger. Je kan hier voor een onbepaalde tijd aan de slag! Je ontvangt een bruto uurloon dat is gebaseerd op de cao Dierhouderij. Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,60 en € 13,-  en de hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring als melker. 

Wil jij graag aan het werk tussen de schapen? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature schapenmelker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 728 000 en vraag naar Lisa of Arnold.

Deel deze vacature via