Vacature: Voorman dak- en gevelbeplating

  • Salaris Tussen € 2139,- en € 2464,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij al een aantal jaren werkzaam als monteur in de dak- en gevelbeplating en zou je graag doorstromen naar een functie als voorman? Dan is dit jouw kans! Denk jij na het lezen van deze vacature: "dit is iets voor mij", dan komen we graag met jou in contract.

Als voorman beschik je over leidinggevende en technische kwaliteiten en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Jij geeft op locatie leiding aan monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige manier (laten) plaatsen, monteren en afwerken van dak- en gevelbekleding. Daarnaast ben je goed in het plannen en organiseren en staat het veilig werken bij jou hoog in het vaandel. Je bent een sociale collega en hebt het geduld om je team op een prettig manier aan te sturen. Spreken jou deze vaardigheden aan? Dan kunnen wij niet wachten jouw sollicitatie te ontvangen. 

Functie-eisen

  • VCA-VOL certificaat (of bereid deze te halen)
  • Hoogwerker certificaat is een pré
  • B (E) rijbewijs en eigen vervoer
  • gedreven 
  • sociaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt aan unieke projecten voor verschillende opdrachtgevers. Het team bestaat uit ongeveer 50 hardwerkende en gezellige collega's. Iedereen werkt met passie voor dit bedrijf. Samen met de bouwpartners bedenken zij een concept dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Het bedrijf werkt met trots aan projecten op het gebied van de utiliteit- en woningbouw, industrie en datacenters.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris conform cao Metaal & Techniek. De hoogte van je brutomaand salaris op basis van een 38-urige werkweek is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal liggen tussen € 2.139,- en € 2.464,- Er is ruimte voor eigen inbreng en er zijn mogelijkheden (aanvullende) scholingen te volgen. Voor aanvang van je werkzaamheden krijg je van de opdrachtgever een kledingpakket.  

Heeft deze vacature je interesse gewekt en wil jij binnenkort aan de slag als voorman monteur dak- en gevelbeplating, solliciteer dan voor 6 februari. Het kan zijn dat je nog wat meer informatie wilt over deze vacature 'Voorman dak- en gevelbeplating'. Neem dan gerust contact op met onze uitzendbureau in Stadskanaal. De medewerkers staan je graag te woord; je kunt ze bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via