Vacature: Voorman Grondwerker Leeuwarden

  • Salaris Tussen € 2343,- en € 2652,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij voor kwaliteit, draag je graag je steentje bij en zorg je samen met je team ervoor dat alleen het beste werk wordt afgeleverd? Ga dan aan de slag als Voorman afd. Grondwerken bij onze opdrachtgever in Leeuwarden. 

Waar staat de opdrachtgever voor?
Het bedrijf is een allround grond- weg en waterbouwbedrijf. De werkzaamheden zijn heel divers en gaan van onder de grond tot boven de grond. De ene opdracht zit in de riolering en de andere opdracht bestaat uit het bouw- woonrijp maken van grond. Als sinds 1931 wordt er volop gewerkt om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn en een totaalpakket aan de klant te kunnen aanbieden. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen door het land waardoor het ook het hele land kan voorzien van de geboden diensten. Er wordt actief meegedacht met de klant, zodat een nee eigenlijk niet hoeft te worden verkocht. 

Waar kun jij van dienst zijn?
De afdeling Grondwerken is zeer divers en houdt zich bijvoorbeeld bezig met grondtransport bij ruilverkaveling, waterbouw, het bouwrijp maken van grond voor nieuwbouwprojecten. Er wordt een compleet pakket afgeleverd door de opdrachtgever, hierdoor zijn de werkzaamheden divers.
Natuurlijk staat het bedrijf voor kwaliteit en hoge producties. En bij de afdeling Grondwerken wordt een voorman gezocht. Als voorman Grondwerken werk je actief mee en houd je er toezicht op dat de gewenste kwaliteit wordt gewaarborgd. Je hebt de leiding over 1 of meer teams op de werkplaats en met z'n allen wordt er gezorgd voor het beste resultaat. De werkzaamheden die binnen het team voorbij komen variëren sterk, maar we lichten graag een klein tipje van de sluier: je bent bezig met riolering, bouw-klaar maken van bouwgrond, graafwerkzaamheden, buizenstelsel aanleggen, etc... Veel variatie waardoor het zeker niet snel saai gaat worden! Echt een leuke, uitdagende functie bij een fijn bedrijf waar goede sfeer hoog in het vaandel staat!

Aantal uren: 40
Werktijden:  07.00 - 16.00

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • Ervaring is een pre
  • Planmatig kunnen werken
  • VCA-gecertificeerd
  • Positieve en flexibele werkhouding
  • Oplossingsgericht werken

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een landelijk georiënteerd bedrijf wat regionale vestigingen heeft. Het bedrijf is een allround grond- weg en waterbouwbedrijf. Alles wat op de grond en onder de grond moet plaatsvinden rondom bijv. een bouwplaats wordt door het bedrijf aangeplakt. Er kan dus riolering worden aangelegd, grond bouwklaar worden gemaakt, een sportveld worden aangelegd of de bestrating in een woonwijk kan worden aangelegd. Van idee tot realisatie, het bedrijf denkt in alle vlakken mee en voert het tevens uit. Door de vele verschillende werkzaamheden is elke dag een nieuwe uitdaging en zijn er, indien gewenst, vele ontwikkelmogelijkheden.
Het bedrijf vindt een goede werksfeer zeer belangrijk. Elke ochtend wordt gezamenlijk gestart om 06.45 met een goede bak koffie waarna iedereen naar de werkplaats van die dag gaat. Mocht je een vraag/opmerking/suggestie hebben, de deur van de directie staat altijd open en je bent van harte welkom! Ook vindt het bedrijf het belangrijk dat je fouten kunt maken. Dit hoeft natuurlijk niet 6x dezelfde te zijn, maar mocht er een keer een foutje insluipen is dit geen probleem! Het is en blijft mensenwerk.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een innovatieve, duurzame organisatie. Binnen het bedrijf zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf is een platte organisatie met korte lijnen en staat bekend om zijn fijne werksfeer. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het loon ligt tussen de € 13,52 en € 15,30 bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met ons via infoveenwouden@abiant.nl of telefonisch via 0511 726 000. 

Mocht deze vacature niet het ideale plaatje zijn, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Neem ook dan vooral contact met ons op! We denken graag met je mee. 

Deel deze vacature via