Vacature: Voorman Beton / Timmerman Leeuwarden

  • Salaris Tussen € 2343,- en € 2652,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij voor kwaliteit, draag je graag je steentje bij en zorg je samen met je team ervoor dat alleen het beste werk wordt afgeleverd? Ga dan aan de slag als Voorman Beton bij onze opdrachtgever in Leeuwarden. 

Waar staat de opdrachtgever voor?
Het bedrijf is een allround grond- weg en waterbouwbedrijf. De werkzaamheden zijn heel divers en gaan van onder de grond tot boven de grond. De ene opdracht zit in de riolering en de andere opdracht bestaat uit het bouw- woonrijp maken van grond. Als sinds 1931 wordt er volop gewerkt om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn en een totaalpakket aan de klant te kunnen aanbieden. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen door het land waardoor het ook het hele land kan voorzien van de geboden diensten. Er wordt actief meegedacht met de klant, zodat een nee eigenlijk niet hoeft te worden verkocht. 

Waar kun jij van dienst zijn?
De afdeling beton houdt zich bezig met gemalen, bruggen en tunnels. Bij deze afdeling wordt een voorman gezocht. Er wordt veel gewerkt met prefab betonconstructies zodat er snel gewerkt kan worden. Mocht het niet mogelijk zijn om met prefab constructies te werken dan wordt er traditioneel gebouwd. Vandaar ook dat het handig is dat je ervaring hebt in timmeren, maatvoering, beton storten en het afwerken van projecten. Als voorman ben jij bezig met de planning en uitvoering van het project op locatie. Je stuur 1 of meerdere teams aan op de bouwplaats. Taken die bijvoorbeeld voorbij komen op de werkplaats zijn: bekistingen timmeren, voorbereiding timmerwerk, beton storten en de afwerking ervan.

Aantal uren: 40
Werktijden: 07.00 - 16.00

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • Ervaring is een pre
  • Planmatig kunnen werken
  • VCA-gecertificeerd
  • Positieve en flexibele werkhouding
  • Oplossingsgericht werken

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een landelijk georiënteerd bedrijf wat regionale vestigingen heeft. Het bedrijf is een allround grond- weg en waterbouwbedrijf. Alles wat op de grond en onder de grond moet plaatsvinden rondom bijv. een bouwplaats wordt door het bedrijf aangeplakt. Er kan dus riolering worden aangelegd, grond bouwklaar worden gemaakt, een sportveld worden aangelegd of de bestrating in een woonwijk kan worden aangelegd. Van idee tot realisatie, het bedrijf denkt in alle vlakken mee en voert het tevens uit. Door de vele verschillende werkzaamheden is elke dag een nieuwe uitdaging en zijn er, indien gewenst, vele ontwikkelmogelijkheden.
Het bedrijf vindt een goede werksfeer zeer belangrijk. Elke ochtend wordt gezamenlijk gestart om 06.45 met een goede bak koffie waarna iedereen naar de werkplaats van die dag gaat. Mocht je een vraag/opmerking/suggestie hebben, de deur van de directie staat altijd open en je bent van harte welkom! Ook vindt het bedrijf het belangrijk dat je fouten kunt maken. Dit hoeft natuurlijk niet 6x dezelfde te zijn, maar mocht er een keer een foutje insluipen is dit geen probleem! Het is en blijft mensenwerk.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een innovatieve, duurzame organisatie. Binnen het bedrijf zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf is een platte organisatie met korte lijnen en staat bekend om zijn fijne werksfeer. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het loon ligt tussen de € 13,52 en € 15,30 bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met ons via infoveenwouden@abiant.nl of telefonisch via 0511 726 000. 

Mocht deze vacature niet het ideale plaatje zijn, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Neem ook dan vooral contact met ons op! We denken graag met je mee. 

Deel deze vacature via