Vacature: BBL Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als BBL leerling krijg je de kans om één dag per naar school te gaan om de theoretische kneepjes van het vak te leren om vervolgens deze theorie de rest van de week in de praktijk toe te kunnen passen. Als bbl-leerling medewerker hovenier zit je bij ons goed, zo hebben wij een groot netwerk aan erkende leerbedrijven waar plek is om deze theorie in de praktijk te brengen.

De opleiding zal starten in februari in Leek en bestaat uit 4 werkdagen en 1 theorie dag, deze theorie dag zal op vrijdag zijn. De opleiding duurt in zijn totaliteit 2 jaar.

Functie-eisen

  • Vmbo diploma basisberoepsgerichte leerweg
  • Leergierig
  • Enthousiast

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers bevinden zich in Leek en omstreken. Zij zullen je de kneepjes van het vak leren zodat jij later ook een ervaren hovenier bent. Tijdens het werk is er uiteraard voldoende tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jij je opdrachten voor school kunt uitvoeren.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Op deze leer-werkplek kun je voor 24 tot 32 uur per week aan de slag. Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en zal tussen de (€loon invullen) liggen. Opleidingskosten, kosten lesmateriaal en werklaarzen of schoenen worden verder door ons geregeld.

Wil jij het nieuwe jaar starten als leerling hovenier? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Aanmelden voor deze opleiding kan tot 15 februari 2023.

Voor meer vragen of informatie kun je telefonisch contact opnemen met Manon van Zwol: 06-22905164 en/of Abe Douwstra: 06-83565324 van onze afdeling Leren en werken. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via