Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij super enthousiast van het aanleggen van tuinen? En heb je daarnaast ook nog plantenkennis? Dan is deze vacature perfect voor jou! Vanaf een tekening ga je samen met je collega’s de mooiste tuinen aanleggen. Voor onze opdrachtgever uit Heerenveen zoeken we voor het aankomende seizoen een enthousiaste allround hovenier die graag een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Dus ben jij de allround hovenier die het hele jaar rond wil werken? Reageer dan snel!

Als hovenier ga je zelfstandig aan de slag maar ook zal je met je collega’s op pad gaan om tuinen aan te leggen of te onderhouden. Kortom zullen je werkzaamheden erg divers zijn en is geen een dag hetzelfde. In de wintermaanden zal de focus voornamelijk liggen op de aanleg en in de zomermaanden zullen de werkzaamheden een combinatie zijn van aanleg en onderhoud. Hierbij kan je denken aan plantsoenen, aanleg en onderhoud van terreinen van bedrijven maar ook zal je klussen bij particulieren hebben. Door de combinatie van al jou taken zul jij een super leuke en afwisselende baan hebben. Werkplezier staat voorop en elke dag krijg jij weer nieuwe energie van blije collega’s en tevreden klanten! Omdat je ook zelfstandig op pad gaat is het belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Als Allround hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring
  • VCA-certificaat (of bereid deze via Abiant te behalen)
  • B(E)-rijbewijs
  • enthousiast
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die onder ander actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn ze op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg wil dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 14,- en € 16,- bruto per uur zijn. Bij wederzijds goed vinden kun je voor langere tijd aan de slag en er is het hele jaar rond werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer dan voor 27 januari aanstaande.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'hovenier'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via