Vacature: Timmerman I

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

We zijn op zoek naar een allround timmerman die op zoek is naar uitdagingen en geen hoogtevrees heeft. Ben jij diegene die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Voor onze opdrachtgever in Oude Pekela zijn wij ter versterking van het huidige team op zoek naar een timmerman met technisch inzicht, die oog heeft voor detail en kwalitatief goed werk levert. Jouw werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van onder andere windveren en dakgoten maar ook ga jij je bezighouden met het maken en plaatsen van (prefab) dakkapellen en dakconstructies. Je krijgt een eigen bus mee die is voorzien van alle benodigde gereedschappen.

Functie-eisen

  • minimaal 2 jaar ervaring in de bouw
  • vca certificaat of bereid deze op korte termijn te halen
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een ondernemend en groeiend bedrijf. Om de kwaliteit te kunnen blijven bieden aan de klant zijn zij op zoek naar een nieuwe collega voor het huidige team. Het bedrijf is met name actief in de regio Groningen en Drenthe en houd zich bezig met het verduurzamen en vernieuwen van daken en alles wat hierbij komt kijken.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het bouw cao en ligt hierbij tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 27 januari 2023. Heb je nog vragen over de vacature 'Timmerman'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via