Vacature: Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties

  • Salaris Tussen € 3300,- en € 4700,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als werktuigbouwkundig werkvoorbereider in de utiliteit en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zou deze vacature zo maar eens iets voor jou kunnen zijn!

Voor onze opdrachtgever in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties als vaste aanvulling aan het team. Deze vacature is ontstaan door de natuurlijke groei van onze opdrachtgever. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden, je bent onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van het ontwerp naar een gecoördineerd uitvoeringsontwerp en de daarbij behorende (detail)planning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en technisch-administratieve coördinatie en begeleiding van complexe projecten en opdrachten. Ook behoort tot de taken het opstellen, bewaken en bijstellen van meer/minderwerk begrotingen en de documentregistratie en controle. Door je ervaring weet jij hoe het eraan toe gaat als werkvoorbereider en bent zo in staat je directe collega's in de uitvoering te ondersteunen en te sturen. Dit betreft een functie voor langere tijd met de intentie tot een vast contract.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau of Mbo+ niveau
  • relevante werkervaring 4 - 7 jaar (Hbo) of > 10 jaar (Mbo+)
  • ruime ervaring met geautomatiseerde (teken-, engineerings- en calculatie-)systemen
  • beschikt over functiegerichte cursussen

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever worden medewerkers gedreven door kennis. Zij maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Zo creëren ze, steeds weer, een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. Onze opdrachtgever brengt de wereld waarin we wonen, werken en leven in beweging. De A-tot-Z-oplossingen helpen gebouwen optimaal presteren, maken steden slimmer, faciliteren de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten. In het portfolio bestaat een goede balans tussen zowel installatietechnisch (werktuigbouwkunde en elektrotechniek) als bouwkundig, om deze duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te realiseren, te beheren en te exploiteren.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid en volop doorgroeimogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 3.305,- en € 4.699,- bruto per maand zijn. Daarnaast faciliteren wij je met uitgebreide studiemogelijkheden.

Wil jij aan de slag als "werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties"? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 1 maart. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op telefoonnummer 050 206 02 00 of direct met Jordi Smit, Account Manager Techniek via 06 - 10 46 39 66.

Deel deze vacature via