Vacature: Elektromonteur

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Zuidbroek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan als elektromonteur en ben jij een echte aanpakker? Zie jij jezelf technische pompinstallaties installeren en onderhouden? Dan past deze baan bij jou!

Het bedrijf waar jij komt te werken houdt zich bezig met het plaatsen, installeren, onderhouden en in bedrijfstellen van technische pompinstallaties. Deze werkzaamheden doe je zowel op locatie als in je eigen werkplaats. Je gaat de installaties zelf bouwen en ontwikkelen omdat het bedrijf zich bezig wil houden met de nieuwste innovaties. Daardoor zijn de pompen op afstand bedienbaar via een mobiele app. Samen met jouw collega’s kom je op diverse plekken in binnen- en buitenland. Je gaat pompen installeren en de projecten voorzien van elektriciteit. De elektriciteit moet er voor zorgen dat de elektrische systemen, kabels en installaties werken. Ook pleeg jij onderhoud aan de elektro kasten in de werkplaats.

Functie-eisen

  • Opleiding op MBO+ niveau of HBO in elektrotechniek of gelijkwaardige ervaring
  • Rijbewijs B
  • Ervaring in de pomptechniek is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Duitse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al sinds 1900 en is gespecialiseerd in pompenverhuur. Of het nu gaat om elektrische waterpompen, dieselpompen of aggregaten, dat maakt niet uit. Het bedrijf verhuurt deze pompen zowel in binnen- als buitenland. Voor calamiteiten zijn zij 24 uur per dag beschikbaar met medewerkers die over lopen van de kennis en ervaring. Jij komt te werken in een team van ruim enthousiaste 15 medewerkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie die bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd is met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris ligt tussen de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring.

Spreekt jou deze vacature aan? Reageer dan voor 30 januari 2023. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via