Vacature: Teamleider Voorbewerking

 • Salaris Tussen € 3000,- en € 5000,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Leek
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Word jij enthousiast van het ontwikkelen van jouw team en jezelf? En wil je continu werkprocessen vernieuwen en verbeteren? Dan word jij vast en zeker blij van deze vacature. We zoeken namelijk voor onze opdrachtgever een teamleider voor het nieuwe team Voorbewerking.

Onze opdrachtgever groeit hard en neemt steeds meer collega's aan voor Voorbewerking. Het team is nu zo groot, dat ze op eigen benen kunnen staan. We zoeken jou om die verzelfstandiging vorm te geven en het team te professionaliseren. Dat is belangrijk, want de werkvoorbereiders zorgen ervoor dat de technische experts een vliegende start kunnen maken met het repareren en refurbishen van elektronica. Bijvoorbeeld door het maken van een eerste analyse, het schoonmaken van printplaten en het vervangen van slijtagegevoelige componenten.

Hier word je enthousiast van:

 • de ontwikkeling van jezelf en je team
 • innoverende verbeteringen in werkprocessen
 • het verder professionaliseren van de organisatie
 • directe invloed, korte lijnen met het management
 • een technisch en sales georiënteerde werkomgeving


Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan een groeiend en enthousiast team op dit moment van 7 medewerkers. Je hebt oog voor de kwaliteiten van jouw medewerkers en je brengt ze coachend naar een hoger plan. Je stuurt op een effectieve planning en werkverdeling, durft ruimte te geven en te vragen. 

Jij en je team hebben de werkzaamheden onder controle, leveren samen hoge kwaliteit en spelen klantgericht op de vraag in. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse processen waarbij je ervoor zorgt dat je team in zowel kwalitatief als kwalitatief de geplande productieresultaten behaalt. Waarbij je nauw overleg hebt met de Masterplanner. Je hebt zorg voor het opleiden en inwerken van nieuwe collega's, kennisoverdracht en onderlinge vervanging. Effectieve planning en een goede werkverdeling zijn hierbij leading. Je stelt relevante analyses en rapportages op en zorgt ervoor dat jouw team werkzaamheden verricht binnen de wet- en regelgeving. Verbeteracties, lean manufacturing en innovatie zijn kenmerkend voor de manier van werken binnen jouw team.

Je hebt regelmatig overleg met teamleiders van de Technische Dienst en Warehouse & Logistics om alles op rolletjes te laten lopen. Je voert daarnaast HR-beleid uit en hebt gesprekken in het kader van de beoordelingscyclus.  

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • groepsgericht leidinggeven
 • besluitvaardigheid
 • organisatiesensiviteit
 • resultaatgerichtheid
 • gedegen kennis van Excel en overig Windows pakketten
 • affiniteit met elektronica (kennis is een pre)

Over het bedrijf

Wat in 2006 begon met z’n tweeën op een zolderkamer, is nu uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf met 250 medewerkers. Iedere dag werken specialisten aan het repareren, reviseren, verkopen en inkopen van industriële elektronica voor klanten over de hele wereld. Dit doet onze opdrachtgever door de juiste producten op voorraad te hebben, kwaliteit te leveren, mee te denken en net dat stapje extra te doen. Bovendien draagt ze bij aan circulaire economie door producten een tweede leven te geven.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke fulltime functie in een leuk team en een economisch gezond bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenvergoeding, verlofdagen en adv-dagen, vakantiegeld en pensioenopbouw), een bijpassend salaris en op termijn een vaste aanstelling. Als je bij onze opdrachtgever komt werken, vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Enthousiast geworden? Reageer dan vóór 12 januari aanstaande door een motivatiebrief en cv te sturen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De gesprekken zullen in de periode vanaf 16 januari worden ingepland. 

Voor vragen of meer informatie over de vacature "teamleider Voorbewerking" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via