Vacature: BBL-leerling elektronica

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een scholier of hobbyist met een passie voor elektronica? Lees dan snel verder en word enthousiast!

Wil jij van elektronica je werk maken? Onze opdrachtgever investeert graag in jouw ontwikkeling. Je volgt onze vakopleiding in de elektronica en studeert tegelijkertijd voor een erkend MBO-diploma. Zo maak je van je hobby een prachtig beroep.

Beste leerbedrijf van Nederland
In 2019 is onze opdrachtgever uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van heel Nederland! Je kunt bij haar bedrijfsschool terecht voor een degelijke opleiding ‘Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie’. Dit is een officieel erkende MBO-4-opleiding (CREBO-nummer 25309).  

Maar onze opdrachtgever biedt jou meer!
Onze opdrachtgever vult deze brede opleiding aan met extra mogelijkheden die zijn toegespitst op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Zo maak je kennis met onze industriële productgroepen Drives, PLC, HMI en PC/PG. Je leert de industriële elektronica van de klanten analyseren, onderzoeken, herstellen en testen. En omdat onze opdrachtgever graag voorop loopt, zorgt onze opdrachtgever ervoor dat jij dat ook doet! Nieuwe ontwikkelingen op de werkvloer zie je dus direct terug in jouw lesprogramma.

Functie-eisen

  • passie voor elektronica
  • leergierig
  • enthousiast

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de regio Leek heeft op het gebied van verkoop en reparatie van industriële elektronica een zeer sterke internationale positie. Met ruim 200 medewerkers en een uitgebreide voorraad artikelen leveren ze dagelijks snel en deskundig producten aan klanten over de hele wereld. Ze dragen bij aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica van bedrijven en fabrieken een tweede leven te geven. Hieraan zitten hoge kwaliteitsnormen, daarom is het van belang dat jij beschikt over zelfstandigheid, een eigen inbreng en bijdraagt aan de teamgeest.

Wat wij bieden

De start van een mooie loopbaan
Na de opleiding ben je gediplomeerd 'Technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie'. En je kent alle ins en outs van het bedrijf. Je bent daardoor ook direct zeker van een baan: je gaat naadloos over naar een mooie functie en verdere carrière binnen de Technische Dienst van onze opdrachtgever.

Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 3 februari aanstaande. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via