Vacature: Vestigingsmanager Spijk (team van 9 fte)

 • Salaris per maand
 • Standplaats Spijk

Over de functie

Hé ervaren vestigingsmanager in de uitzendbranche. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit, want Abiant Spijk zoekt versterking. En één ding is zeker. Met een divers klantenbestand van planning tot mkb en een gouden team (maar liefst 9 fte), bruist deze vestiging van de energie. Hier voegen we een uitstekend salaris en een persoonlijk keuzebudget en aan toe zodat niets jou meer in de weg staat om deze uitdaging aan te gaan. Hebben we je interesse?

Als vestigingsmanager bij Abiant Spijk ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je stuurt een team van 9 collega’s aan waarin je zelf ook actief meewerkt. Jij bent een verbinder, coach en inspirator die het team in hun kracht zet. Naast commerciële kansen signaleren weet je ze ook optimaal te benutten. Door het opstellen van vestigingsplannen met daarbij uitdagende doelstellingen neem je het team mee in jouw visie op marktbewerking. Abiant heeft 11 vestigingen verspreid door Noord-Nederland. Je werkt veel samen met je collega vestigingsmanagers en met de regiomanager.  

Als vestigingsmanager zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden: 

 • Dagelijks inspireren van 9 fte
 • Gesprekspartner voor onze opdrachtgevers 
 • Commerciële resultaten aansturen
 • Eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging 

Functie-eisen

Competenties zoals inlevingsvermogen, sensitiviteit en ondernemerschap passen perfect bij jou. Door deze kwaliteiten ben jij de vestigingsmanager die het team in Spijk weet te inspireren om samen te groeien. Dit vul jij aan met ervaring in een commerciële en leidinggevende functie. 

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie. 

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door onze coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers.  

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale en gedreven sfeer. Daarnaast bieden wij jou:

 • Salaris tussen € 3211,-  en € 5169,- (afhankelijk van je werkervaring) op fulltime basis 
 • Om te beginnen een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie dit te verlengen naar een vaste baan 
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld, ATV-uren en extra verlofuren) 
 • Ruim leasebudget en vrije merkkeuze bij vast contract, laptop en mobiele telefoon 
 • Een winstuitkering en coöperatieve prestatiebonus 
 • Premievrij pensioen 
 • Deelname aan FiscFree (extra secundaire voorwaarden met belastingvoordeel) 
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz et cetera) 

Ga jij voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct naar deze uitdagende baan als vestigingsmanager bij Abiant Spijk. Heb je vragen? Neem dan contact op met corporate recruiter Annet Fruitema bereikbaar op 06 – 100 503 74. 

Deel deze vacature via