Vacature: Schoonmaker luchtkanalen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben je leergierig en heb je affiniteit met techniek? Werk je graag op locatie en houd je van aanpakken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een schoonmaker luchtkanalen. 

Je gaat als schoonmaker luchtkanalen dagelijks op pad met jouw collega de onderhoudsmonteur. Samen gaan jullie diverse klimaatsystemen onderhouden, dit doe je voornamelijk bij fabrieken en overheidsinstellingen in de Noordelijke provincies. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden hebben jij en de onderhoudsmonteur de rollen goed verdeeld. De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door de onderhoudsmonteur, jij ondersteunt hem door de luchtkanalen te reinigen. Om de luchtkanalen te reinigen gebruik jij een borstel of een hogedrukreiniger. Het is van belang dat je de reinigingswerkzaamheden zorgvuldig uitvoert, zodat de luchtkanalen na het reinigen weer optimaal kunnen functioneren. 

Heb je interesse in deze vacature en (nog) geen ervaring? Dit is geen probleem! Voor deze functie heb je geen ervaring nodig. Het is wel van belang dat je representatief bent en dat je gemaakte afspraken na komt.

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Rijbewijs B
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat andere bedrijven en overheidsinstellingen ondersteund bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Door onderhoud en bescherming besparen overheden en bedrijven op hun energieverbruik en het zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dit zorgt er weer voor dat de werknemers een hogere arbeidsproductiviteit hebben en met plezier naar hun werk gaan. Wanneer het gaat om veilig water, gaat het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een dynamisch bedrijf. Bij goed functioneren behoort een vast contract op termijn tot de mogelijkheden. Ben je technisch onderlegd en leergierig ingesteld? Dan krijg je bij deze opdrachtgever de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot hulpmonteur. Jouw loon is conform cao en ligt tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ga jij de uitdaging aan en start je binnenkort bij jouw nieuwe werkgever als 'Schoonmaker luchtkanalen'? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 6 februari op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Schoonmaker luchtkanalen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via