Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 18 uur
  • Standplaats Zeijen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Werk je het liefst tussen de koeien en heb jij een passie voor de agrarische sector? Heb jij ervaring met melken en ben je nog op zoek naar een parttime baan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zeijen op zoek naar een melker.

Je gaat als melker 3 dagen in de week aan de slag bij een melkveebedrijf in de omgeving van Zeijen. Jij gaat op woensdag, zaterdag en zondag de ochtend- en middagmelking doen. Een ochtendmelking is van 05:00 tot 08:15 uur, de middagmelking is van 15:30 tot 19:00 uur. Je gaat werken in een 16 zij aan zij rapid exit melkstal en je gaat de melkbeurten zelfstandig uitvoeren. Er is altijd iemand aanwezig op de boerderij om de koeien aan te jagen en de kalveren en koeien te voeren. Wij zijn voor deze vacature op zoek naar een melker die al enige ervaring heeft als melker. 

Heb je ook ervaring met het werken met een zelfrijdende voermengwagen? Dan kun je op zondagavond ook deze extra werkzaamheden uitvoeren. Feeling met machines is daarbij wel een vereiste. 

Functie-eisen

  • Beschikbaar in het weekend
  • Ervaring als melker

Over het bedrijf

 Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Zeijen. Er zijn zo'n 300 melkkoeien die twee keer daags worden gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan op een melkveebedrijf in de omgeving van Zeijen. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao dierhouderij productiegericht. Jouw bruto uurloon ligt, bij 21 jaar of ouder, tussen de € 10,- en € 14,-. De hoogte hiervan is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op onze vacature melker en start op korte termijn als melker. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'melker'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via