Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring met het werken op een melkveebedrijf, woon jij in de omgeving van Beilen en ben je 1 dag per week beschikbaar? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een medewerker melkveehouderij in Beilen.

Je komt als medewerker melkveehouderij te werken op een melkveebedrijf met zo'n 170 melkkoeien. De koeien worden gemolken in 3 melkrobots. Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het schoonmaken van de ligboxen en kalverboxen, ook ga je de melkrobots schoonmaken. Daarnaast ga je het jongvee verhokken en voer je de koeien en kalveren. Je gaat voerbulten bloot leggen en je helpt mee met de klauwverzorging van de koeien. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren medewerker melkveehouderij voor 1 dag in de week. Deze dag is bij voorkeur op donderdag of vrijdag. 

Functie-eisen

  • 1 dag in de week beschikbaar
  • Ervaring met koeien en kalveren

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een net melkveebedrijf met zo'n 170 melkkoeien. Onze opdrachtgever gevestigd in de directe omgeving van Beilen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke parttime (bij)baan op een melkveebedrijf in de omgeving van Beilen. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 15,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als medewerker melkveehouderij. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'medewerker melkveehouderij'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Arnold.

Deel deze vacature via