Vacature: Teamleider Service & Onderhoud

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kolham
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken een sociale teamleider die met zijn pro-actieve en positieve werkhouding leiding kan geven aan de afdeling Service & Onderhoud. Ben jij gewend aan een dynamische (werk)omgeving en kan jij stressbestendig een team leiden? Het team bestaan uit ongeveer 35 man personeel waarvan er 25 in buitendienst werken als service- en onderhoudsmonteurs. Jij bent verantwoordelijk voor het bepalen van de prioriteiten en geeft het team ondersteuning op technisch en organisatorisch gebied. Tevens zorg je als teamleider voor de ontwikkeling en coaching van medewerkers om er voor te zorgen dat ze tevreden aan het werk zijn. 

Klanttevredenheid is ook erg belangrijk en daarom zorg jij ervoor dat alle processen worden geoptimaliseerd. Je signaleert commerciële kansen en stuurt je team aan om deze te benutten. Je weet als geen ander duidelijkheid te creëren en doelstellingen te vertalen naar toegevoegde waarde voor klanten en collega’s. Je volgt de voortgang en rapporeert aan de operationele manager. Bezit jij goede sociale en communicatieve vaardigheden en ben jij enthousiast, flexibel en stresbestendig? Reageer dan nu direct op deze leuke uitdagende functie. 

Functie-eisen

  • Technische opleiding (HBO-elektrotechniek of MBO-elektrotechniek)
  • Diploma VCA-VOL
  • Ervaring met het werken met ERP systemen (Syntess Atrium is een pré)
  • Ervaring in een service en onderhoud gerichte omgeving en in bezit van leidinggevende capaciteiten 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever behoort tot de top van beveiligingsbedrijven die zowel voor de zakelijke als particuliere markt complete oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van elektrotechnische, gebouw gebonden systemen. Ze hebben twee vestigingen met circa 90 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers die zich dagelijks richten op de installatie, de service en het onderhoud binnen de utiliteit.

Wat wij bieden

Wij bieden je een zeer uitdagende functie waarin ruimte is voor eigen initiatief met grote zelfstandigheid. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 15.- en  € 20,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om binnen je functie ook opleidingen, cursussen en trainingen te volgen om zo nog beter in je werk te worden.

Ben jij de nieuwe Teamleider Service & Onderhoud? Reageer dan op deze vacature voor 3 februari 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever?
Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 206 0200. 

Deel deze vacature via