Vacature: Civiel medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar medewerkers die allround inzetbaar zijn voor grondwerk. Zo kan jij het werkterrein veilig inrichten met wegafzettingen en graaf je sleuven om de buizen en kabels aan te leggen. 

Als civiel medewerker werk je samen in een groep met het boor- en blaas team om de klus te klaren. Je werkt aan verschillende projecten en tijdens het werk ben jij degene die allround inzetbaar is op het werkterrein. Zo richt jij een veilige werkplaats in en plaats je wegafzettingen. Je graaft sleuven en legt buizen en kabels aan. Jij bent ook de laatste hand bij het afwerken en straten. Je werkt nauwkeurig, correct, veilig en altijd in teamverband! 

Lijkt het je heerlijk om buiten te werken, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je onderdeel uitmaken van een fantastisch team met veel kennis en kunde? Reageer dan nu op deze vacature. 

Lijkt dit jou dé ideale baan maar heb je geen ervaring? Ook dan komen we graag met jou in contact! 

Functie-eisen

  • VCA - basis (of bereid deze te halen met een 1dags cursus via Abiant)
  • In bezit van een geldig rijbewijs B
  • Handig, daadkrachtig en resultaatgericht

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken bij overheden, grote aannemers en kabelbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Hierbij kunnen zij de klanten volledig ontzorgen, te beginnen bij het graven, blazen en lassen van glasvezelkabels tot het aanleggen van de netwerken. Ze opereren wereldwijd maar voornamelijk in de Benelux en Duitsland. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime afwisselende baan bij een opdrachtgever die graag met je meedenkt, er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een salaris tussen de € 11,16 en € 13,-  bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Zie jij jezelf helemaal in de vacature Civiel Medewerker solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 17 maart 2023.

Twijfel je nog en wil je graag meer informatie neem dan contact op met ons Abiant vestiging Groningen via 050 549 2840. Tot snel!

Deel deze vacature via