Vacature: Medewerker Bakkerscafé

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Haren Gn
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

In het Bakkerscafé voorzien wij onze klanten van een heerlijk ontbijt, koffie en lunch. Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker om onze klanten te bedienen. Heb jij ervaring in de horeca en sta je graag in contact met klanten?  

Jouw werkzaamheden bestaan uit het bereiden van de lekkerste koffie en het klaarmaken van luxe belegde broodjes. Als medewerker ben jij een echte aanpakker en kan je goed zelfstandig werken. Loopt het café vol met klanten? Dan schiet jij niet in de stress, maar zorg jij er voor dat al onze klanten met een topservice worden bediend. Je bent klantgericht en door jouw enthousiaste persoonlijkheid vind elke klant het een feest om bij ons te zijn geweest. Het Bakkerscafé is een heerlijke plek voor onze klanten om te relaxen en om gezellig bij te kletsen. Wij staan voor kwaliteit met goede service en enthousiaste medewerkers. Door de gezellig sfeer is het heerlijk om onze producten uit de bakkerij te presenteren. Help jij onze gasten en kom je werken in een gezellig en hecht team? Jouw werktijden zijn op doordeweekse dagen tussen 8.00 en 18.00 uur en op zaterdag is het Bakkerscafé geopend van 8.00 tot 17.00 uur. 

Functie-eisen

  • Bij voorkeur werkervaring in de horeca
  • Flexibel inzetbaar (maandag t/m zaterdag)
  • Klantvriendelijk en servicegericht 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever staat voor exclusiviteit, superieure kwaliteit en tastbare ambachtelijkheid. Zij willen er met het gehele team voor zorgen dat de klanten net zo kunnen genieten van de gebakken producten zoals zij dat zelf doen. Zij streven dan ook, iedere dag opnieuw, alleen naar het allerbeste. Het team bestaat inmiddels uit bijna 50 werknemers verspreid over de bakkerij en verschillende winkels.

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris tussen de € 11,75 en € 13,00 per uur conform Bakkers cao. Ben jij de Medewerker Bakkerscafé  die wij zoeken? Solliciteer dan direct maar in ieder geval voor 10 februari 2023.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau Abiant Groningen op 050- 549 2840.

Deel deze vacature via